• 0 Items - 0.00лв.
    • Количката е празна

Светът на магията е необятен и има място за всеки един от нас!

Ако паранормалното винаги е будило вълнение у вас, а картите таро, кристалите и естествените масла са на пиедестал във вашия дом, то магията е вашето призвание.

Независимо дали сте запознати с основите на вещерството или просто изпитвате любопитство към окултното, “Вещерство” на Тоня А. Браун може да бъде вашия пътеводител в света на магията.

Магията не се свежда до това да правите заклинания по точно определен начин. Магия означава да го правите по начин, който е най-подходящ за вас. Целта на тази книга е да ви помогне да откриете какъв е вашият начин и колко прекрасно може да бъде вещерството.

Тоня А. Браун

Да разбираме вещерството не е лесна задача, но написаната на увлекателен език книга на Браун прави начинанието лесно и вълнуващо, сякаш като преминаване през портал, водещ към света на магията. “Вещерство” ни запознава с основите на вещерството, помага ни да разберем дали магията е вътре в нас и плавно ни пренася в царството на магьосниците. Тоня Браун е създала истински учебник по вещерство, който побира в себе си историята на вещиците – заблудите и истината, тайните на паганизма и уика и ни запознава с терминологията и видовете вещици. Всички знаем за бурното и трагично минало на вещиците, затова “Вещерство” отдава признание на личностите, променили магията завинаги и лицата, чиито животи са отнети по време на манията за преследване на вещици.

Научете повече за книгата

Тоня А. Браун събира и основните вярвания и ценности във вещерството, противопоставя идеята за доброто и злото и ни вдъхновява да открием извора на нашата енергия и опитомявяйки я като истински вещер.

Защото не можем да научим основите на вещерството без практика, книгата “Вещерство” побира в себе си и тайните на занаята . Откриваме отговорите на въпроси, които винаги сме искали да знаем за магията, информация за ежедневието на вещиците и тънкостите около практикуването на магия – съставяне на песни, създаване на олтар, основи на ритуалите, правене на заклинания и още). В края на книгата на Тоня Браун откриваме най-ценното, сбор от заклинания и магии на различни и полезни теми – Любов, здраве и лечение, кариера, семейни и приятелски проблеми, работа с духове и защита. Всичко това е обогатено с кратък и полезен речник и препоръки за допълнителни четива.

Вещерството означава да виждаш света по начин, различен от този, по който го виждат хората около теб. Само когато можеш ясно да видиш Вселената, можеш да откриеш собствения си път.

“Вещерство”, Тоня А. Браун