• 0 Items - 0.00лв.
    • Количката е празна

Пролетта настъпи, а с нея
дойде и вдъхновението ни да предложим
няколко книги, на които да се отдадете
през пролетния сезон.

Разцъфтете като цвете и бъдете уверени в себе си през пролетта с „Уверени в своята кожа“! Книгата ще бъде вашият верен наръчник при правилната грижа за кожата и справянето с някои от най-честите кожни проблеми: акне, розацея, дерматит и мелазма. А след нея ще установите, че красивата кожа далеч не е толкова недостижима цел след развенчаването на митовете, наложени от козметичната индустрия.

Пролетният дъжд понякога ни изненадва. През дъждовните пролетни дни останете у дома с най-малките членове на семейството и се потопете в шеметно търсене на изгубени вещи заедно с „Детектив Самсон“ „Детектив Самсон на островите“ и детайлните, изключителни илюстрации, които ви очакват!

Пролетната визия на „Етерични масла“ пък ни обещава една благоуханна пролет. Етеричните масла носят многобройни полезни свойства и помагат за освежаването на дома, справянето със стреса и безпокойството, с настинките. Възползвайте се от поместените 100 рецепти с тях и подобрете емоционалното си здраве и настроение.

Противоположностите се привличат! Затова през пролетните дни ви предлагаме да се отдадете на две „есенни“ поредици с малки вещици в тях (никога не сме прекалено възрастни за малко магия!). Гмурнете се заедно с бестрашната Малварина в предизвикателствата и приключенията, които я очакват по пътя ѝ към това да стане истинска вещица. Или пък се потопете в „Дневникът на вещицата по неволя“ изабавните и поучителни ситуации, в които попада Беа в новото си чудно училище, в което се озовава „неволно“.

Цветно вдъхновение! Отдайте се на пролетни цветове и вдъхнете цвят на вълшебните илюстрации във „Вещерство – книга за оцветяване“, която ще ви донесе творческо настроение и спокойствие.

А кои книги носят пролетно вдъхновение за вас?