• 0 Items - 0.00лв.
    • Количката е празна
a stack of books rests on a cozy blanket on the couch in the background of the library ,the concept of reading and leisure activities

Връщане, рекламация и замяна на стоки

Издателство Асеневци и онлайн книжарница www.asenevtsi.com уверява своите читатели и клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат, върнат или заменят получената от тях стока в срок от 14 работни дни от датата на получаване на стоката единствено при условие, че продукта:

  • е в състоянието, в което е получено и без нарушена опаковка или външност;
  • е без видими следи от употреба (нараняване, пречупване, скъсване или други повреди);
  • е придружена от оригиналните документи, издадени от Асеневци Трейд ЕООД (фактура, касов бон или други), които са получени заедно с поръчката.

Заявка за връщане може да бъде предадена в писмена форма и изпратена на мейл store@asenevtsi.com не по-късно от 14 дни след датата на одобрение на поръчката и посочена на касовия бон.

Стоки с рекламации, както и артикули за замяна се връщат обратно към издателство Асеневци с куриер и за сметка на клиента. При случай на рекламация, клиентът получава първоначално платената сума под формата на наложен платеж за пратката.

 

Внимание! Стоките с дефект, изпращани обратно към нас, трябва да бъдат изпращани единствено до следния адрес на офис на куриерска фирма СПИДИ: Дружба (жк), Спиди Искърско шосе, ул. Искърско шосе 13.