• 0 Items - 0.00лв.
    • Количката е празна

Тук не става въпрос за типичното пречистване или детокс. А за рестарт на цялото тяло, който е достатъчно силен, за да ви помогне да поправите нанесените от съвременния хранителен режим щети. В същото време рестартът е достатъчно нежен, за да подхрани тялото, да го успокои и да му помогне да оздравее отвътре навън.
Рос разсейва объркването, като се фокусира едновременно върху 1) силата на природата и 2) способността на тялото да се самолекува. Неговите насоки са лесни за следване и по-важното, можете да се придържате към тях в дългосрочен план. Това не е бързо решение или вълшебен лек, който бързо ще изгуби ефективността си и ще ви върне обратно в началото.
Алкалното пречистване и рестарт ще ви поведе по нов път, а вие можете да се радвате на ползите от него през целия си живот.
Не се подвеждайте от факта, че планът на Рос е достъпен и лесен за спазване. Всичко онова, на което той ще ви научи, се основава на задълбочени научни проучвания и доказателства. За тази цел той е извършил редица проучвания и се е трудил усилено, като в крайна сметка е отсял най-важното в този мощен хранителен план, който вие държите в ръцете си.
Споменах ли, че освен всичко друго, този режим може да бъде забавен? Някои хора се страхуват, че здравословната храна е скучна. Истина е, че хранително-вкусовата индустрия се справя отлично със задачата да ни предоставя най-евтините, най-вкусните и най-некачествените продукти в историята на човечеството.
Но когато вашата диета е изградена около истински, качествени храни, богати на хранителни вещества, вашите вкусови рецептори ще започнат постепенно да се променят. С времето ще откриете, че обичате храни, които също ви обичат. Възможно е да изпитате повече удоволствие и радост, отколкото сте си представяли, че е възможно.

През следващите 21 дни вие ще промените вашето тяло. А то ще ви бъде благодарно до края на живота ви. Храната е нещо съкровено лично. Но и нещо публично. Тя променя живота ви, променя света ви. Спазвайки алкалното пречистване и рестарт, вие ще предизвикате ефекта на доминото. Ще поставите началото на една мини хранителна революция. Изборът ви на хранителните продукти в местния магазин, когато сте със семейството си, по време на социални събития или когато сте с вашите приятели и колеги, ще има положително въздействие. А щом хората около вас забележат енергията и жизнеността, които се излъчват от всяка клетка на вашето тяло, навярно и те ще поискат да научат повече и да поемат на това вълнуващо пътешествие.

Книгата, която държите в ръцете си, е ключът за един нов начин на хранене и на живот. Вие ще се присъедините към едно от най-важните движения на нашето време – хранителната революция, която буквално променя хода на историята.

Предговор от Оушън Робинс – автор и
специалист по здравословно хранене