• 0 Items - 0.00лв.
    • Количката е празна

С топлите дни идва и настроението ни за приятни, полезни и лесни за разбиране книги. Подбрахме за вас няколко наши издания, които биха били идеалната компания за летните дни. В нашия онлайн магазин ви очакват всички книги с логото на Асеневци, които са в лятна промоция – -20% от 15 юли до 14 август 2020 г.

Не сте сигурни с каква книга да започнете? Позволете ни да ви запознаем с три от нашите най-продавани книги, които ще ви помогнат да обогатите знанията и представите си за живота и света – “Психология на тълпите”, “Модерен пътеводител в стоицизма” и “На първо място, не вреди”.

Въпреки комплексната си тема, “Психология на тълпите” на Льобон остава предпочитано четиво от хора на всякаква възраст. Льобон излага теориите и откритията си за човешкото поведение по достъпен начин, който успява да повлияе на всеки, докоснал се до този важен за човечеството труд.


Лятото е идеалното време за отдаване на безгрижен живот, абстрахиране от негативните влияния и наслаждаване на спокойствието. Иска ли ви се това да трае цял живот? Стоицизмът доказва, че това е възможно. Опознайте техниките на стоиците и преобразете мисленето и живота си с “Модерен пътеводител в стоицизма”.


Не се подвеждайте по темата, това не е книга за тайните на неврохирургията.
Д-р Хенри Марш събира моменти от своя професионален живот на световноизвестен неврохирург в едно издание – “На първо място, не вреди”. С помощта на кратките му истории имаме възможността да надникнем не само в операционната, но и в мислите на тези, които всеки ден държат нечии чужд живот в ръцете си. Книгата не съдържа сложни медицински обяснения, а се концентрира върху чисти и човешки теми, оставяйки следа в читателя завинаги.



Може би сте се запознали с някоя друга наша книга, която е оставила следа у вас? Споделете с нас в коментар, а ние ще я включим в следващата ни публикация с препоръки.


Не открихте четивото за вас?
Разгледайте другите ни предложения в секциите за родители,
здраве и хранене, психология и други.

А видяхте ли нашето намаление?
Всички книги, издадени преди 15 юни 2020 г.
са с 20% отстъпка до 14 август.