• 0 Items - 0.00лв.
    • Количката е празна

Първата и втората част от поредицата за чаровната вещица Айви Нют вече ви очакват по книжарниците!

Ако още не сте се запознали със света на Айви и нейния приятел Том, споделяме 5 признака, които говорят, че Айви Нют е именно за вас или малкия читател у дома!

  1. Влюбени сте в магията и вещиците: Светът на Миракула ще ви срещне с няколко очарователни вещици, но и някои не толкова доброжателни, а щипка магия ще е необходима, за да може доброто да възтържествува.
  2. Търсите приключенията: Като една много своенравна и пакостлива вещица, Айви Нют се впуска в куп приключенствания заедно с Том във вълшебна Миракула.
  3. Обичате да се забавлявате, докато четете: Измежду всички приключения е невъзможно да не възникват и комични ситуации, които ще ви забавляват, докато четете книгата.
  4. Харесвате силната приятелска връзка в книгите: Айви и Том невинаги са на едно мнение по отношения на това дали да направят някоя лудория. Двамата обаче винаги се изправят заедно пред опасностите, подкрепят и защитават другия, образувайки един невероятно силен тандем, към който ще изпитате симпатия.
  5. Почитатели сте на щастливия край: Всичко е добре, когато свършва добре. И Айви Нют няма да ви разочарова с това. “И заживели щастливо”… до следващото приключение на Айви и Том, наситено с препятствия, забавления и вълшебства!