Не ме оставяй да падна - Издателство Асеневци
   
Не ме оставяй да падна
zoom Увеличи изображението

Не ме оставяй да падна

Цена: 12.00 лв.
+ 2.90 лв. за доставка
ISBN: 9789543760930
Автор: Олег Ламикин
Корица: Мека
Страници: 396
Формат: 130x200 мм
Година на издаване: 2014 г.
Издател: Жануа '98
Книгата не може да бъде поръчана

Анотация

Книга за най-ефективния метод за укрепване на ставите и костите във всяка възраст.

Техниките и методите за укрепване на тялохо и Духа, описани тук, са предадени на автора от Учители, пазещи традициите на древните лечителски школи на Азия. Тяхната ефективност се потвърждава от многовековно практическо приложение. И, както казват на Изток: „Учителите правят знаещ едного, за да направи знаещи мнозина”.

Всеизвестно е, че за модерното човечество заболяванията на опорно-двигателната система (ОДС) са се превърнали в истинско бедствие. В нашата страна, независимо от изобилието и разнообразието на продукти, у хора от всякакви възрасти се развиват различни състояния на дефицит на вътрешното хранене на тъканите (в това число костите и ставите) и съответно се стига до загуба на жизнената активност. А при хората над 35 години като правило се развиват толкова дълбоки нарушения на обменните процеси в организма, че им се налага да търсят помощ. И от година на година това явление в живота ни се „подмладява”.

Изследванията, които проведох в Централна Азия, показват, че загубата на полезни вещества от костите и хрущялите, както и свързаните с това проблеми, съвсем не са нещо чак толкова неизбежно. Оказва се също, че хората на всяка възраст могат да възстановят силата и здравината на костите си и пълната свобода на движение във всяка става, да ги излекуват, като използват именно описаните оздравителни методи.

Трябва да отбележим, че възстановяването и заздравяването на ставите и костите не е особено бърз процес, тъй като в тези тъкани кръвоносните съдове са малко. Ето защо лекарите нямат достатъчно време да се занимават с вас. Затова предлагам на всички желаещи да усвоят самостоятелно методиката на укрепване. Използвайте я колкото ви душа иска за своя полза и здраве.

Надявам се, че знанията, които споделям в тази книга, ще помогнат не само на моите деца, а и на всеки четящ и практикуващ самооздравяване и самоусъвършенстване. Та нали всички ние получаваме едни и същи житейски уроци! От цялата си душа ви желая успех в усвояването на тези практики.

Олег Ламикин

За автора

Олег Ламикин е носител на званието „Най-добър лечител в Русия”, кандидат е на медицинските науки, има златен медал „За заслуги в природната медицина”. Пpезидент е нa Mеждунapoднaтa aкaдемия "Cиcтемa зa caмopaзвитие нa чoвекa Жим Лaм". Пoтoмcтвен лекap, a cъщo тaкa пътешеcтвеник и xудoжник.

„Моите Наставници не са ми поставили задача да привлека вниманието на читателите към някакво конкретно място или човек, като спасител или панацея срещу всички проблеми. Задачата на книгите ми е да събудя у хората желание за саморазвитие, за изцеляване на самите себе си и на близките си, както и за построяване на щастлив живот в съгласие със Законите на Природата.

Най-важното е да знаят как да развиват себе си телесно, душевно и духовно, като вземат за пример образа на Учителите.

Целта не е пред къщите на Учителите постоянно да чака огромна опашка от измъчени хора, а да се стремим да бъдем като Тях – силни и добри. Да станем достойни за Тяхното внимание и компания, да се превърнем в истински приятели.

Някога и Учителите са минали по същия път, по който сега вървим ние – от болестта и житейската неразбория към Хармонията и Свръхчовешката мощ.

В живота на всеки стремящ се, рано или късно, идва мигът, когато той напряга цялата си воля и прави първите, макар и неуверени стъпки по пътя на саморазвитието.

Тогава и отговорът идва мигновено . Човек получава енергия, знания и Наставническа подкрепа. Чистите души вярват на хората със силна воля и свободна душа.

В един древен трактат се казва: „Когато ученикът е готов, идва и Наставникът”.

Заех се да пиша книги не защото имам много свободно време. Нищо подобно. Добросъвестните автори никога не пишат от нямане какво да правят или в пристъп на графомания. Причината е, че хората, които искат да въведат ред в тялото си и в живота си, слава Богу, от ден на ден стават все повече. Затова и вече не успявам да обучавам индивидуално всички и дори да чета лекции.”

 

Company MAXXmarketing GmbH