Вълшебната сила на името - Издателство Асеневци
   
Вълшебната сила на името
zoom Увеличи изображението

Вълшебната сила на името

Цена: 14.95 лв.
ISBN: 978-619-7356-83-0
Автор: Вилма Младенова
Корица: Мека
Страници: 176 стр.
Формат: 143x215 мм
Година на издаване: 2019
Издател: Асеневци
Количество: 

Анотация

 Първата буква от личното ни име, броят букви в него, различните гласни и съгласни – всичко това има значение, което трябва да знаем. Благодарение на познанията за гадаене по името, можем да направим прогноза за предстоящата ни година, да открием кои са нашите щастливи числа и да научим повече за бъдещето и себе си!
Името ни е ключът към себепознанието, любовта и успеха, а Вилма Младенова разбулва загадките на неговите части и ни показва как да предсказваме с тях.

Kак името ви определя вашата съдба?

Сайт: http://www.darnamadreca.com

Фейсбук: https://www.facebook.com/vilma.mladenova1/

От автора

 Всичките ми книги са насочени към езотеричната мъдрост. Обединила съм древните познания през призмата на моя поглед и духовни водачи. С помощта на окултни методи, медитация и съзерцание, пиша. Създала съм собствена система за числата, зодиите, цветовете, Тарото, Руните. Предлагам полезни, изпробвани, работещи ритуали за изчистване от натрупани енергийни блокажи, освобождаване от стари огорчения, родова тежест, намиране на подходящ партьор, нова любов, работа, дом, дете, кариера. Направила съм различен прочит на нумерологията и хороскопа, техните планети – управители. За построяването на натална карта, не ползвам час и асцендент, а съчетавам личните години, месеци, с домовете на хороскопа. Прибавила съм и значенията на картите Таро и мъдрите Руни, които освен гадателска стойност, имат и силно подкрепящо действие, като амулети и защита. Така моят кръг от познание е пълен и с абсолютна точност, полезен в съветите си за хармоничен и щастлив живот.

Сайт: http://www.darnamadreca.com

Фейсбук: https://www.facebook.com/vilma.mladenova1/

Company MAXXmarketing GmbH