Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά - Издателство Асеневци
   
Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά
zoom Увеличи изображението

Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά

Цена: 20.00 лв.
ISBN: 978-954-8898-77-5
Автор: Βίλμα Μλαντένοβα
Корица: Мека
Страници: 100
Формат: 145x215 мм
Година на издаване: 2016
Издател: Асеневци
Количество: 
Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά Το ποτήρι της γνώσης - μέρος 1. Κάρτες Ταρώ. 23 φυλαχτά - υποστήριξη και οδηγίες από αυτά

Παραγγελία του βιβλίου από την Ελλάδα.

Εάν θέλετε να σας στείλουμε το βιβλίο αυτό στην Ελλάδα, στείλτε μας τις ακόλουθες πληροφορίες σε e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Όνομα και επώνυμο παραλήπτη, διεύθυνση παραλαβής, τηλέφωνο, αριθμό βιβλίων που θέλετε να παραγγείλετε.
Η τιμή κάθε ενός βιβλίου είναι 19.95 ευρώ. Η τιμή μεταφοράς είναι 8 ευρώ για κάθε ξεχωριστό βιβλίο ενώ για κάθε άλλο βιβλίο στο ίδιο δέμα πληρώνονται επιπλέον 3 ευρώ. Την αποστολή θα τη λάβετε μέσω ιδιωτικού ταχυδρομείου με αντικαταβολή (η αποστολή πληρώνεται στο ιδιωτικό ταχυδρομείο), σε εργάσιμες μέρες και ώρες. Η παράδοση γίνεται εντός μιας εβδομάδας περίπου.

 

Анотация

Εδώ και πολύ καιρό είσαι διψασμένος, ρούφηξε από το ποτήρι της γνώσης.

Θυμήσου ποιος είσαι και γιατί ήρθες, καιρός είναι.

Αξίζεις όλη την ευτυχία, μάθε για μια στιγμή μόνο πώς να την λάβεις από το απέραντο Σύμπαν.

Στην υγειά σου, χαίρε το βιβλίο στα χέρια σου και πίστεψε στο θαύμα της σημερινής ημέρας.

От тук може да свалите част от книгата: Сваляне
Company MAXXmarketing GmbH