• 0 Items - 0.00лв.
    • Количката е празна

Зимното време настъпи, а с него и коледният ни дух. Предлагаме ви няколко препоръки за коледни подаръци, които можете да поръчате от asenevtsi.com.

Започваме с книга, която е истинско съкровище – в себе си тя крие тайните за преценяване на хората като един истински ФБР агент. Робин Дрийк прекарва голяма част от живота си във ФБР, където е оглавявал програмата за поведенчески анализ на контраразузнаването. Кой би бил по-добър в анализа на хората от един истински таен агент? Открийте “Знам какво ще направиш” тук.

Следващото ни предложение е подходящо за подрастващи и големи, които имат интерес към окултното и магията. Това е “Вещерство”. Книгата запознава с историята на магията и преследването на вещиците през вековете. От нея читателите ще научат как да навлязат във вещерството и да го практикуват чрез заклинания и магии за увереност, успех, любов, здраве и още. Открийте “Вещерство” тук.

Вашият подарък за родител или педагог може да бъде “Монтесори. Съвременният подход” – въведение в Монтесори метода, написано от доказан специалист и сертифициран Монтесори педагог. Книгата е ценен източник на знания и съвети за прилагането на метода както у дома, така и в детските градини. Открийте я тук.

За почитателите на психология, социология и философия имаме една вечна класика – “Психология на тълпите”. Тази година публикувахме второ издание, което е в нов превод от френски на Моника Георгиева, превела и “Психология на революцията”. Изданието е обогатено с полезни бележки под линия, включващи оригиналните бележки на автора, както и допълнения от преводача и редактора. “Психология на тълпите” открийте тук.

За ученици по дизайн или всеки, който иска да поеме по пътя към графичния дизайн, имаме “Наръчник на начинаещия дизайнер”. Книгата съдържа основите на графичния дизайн и е сред малкото подобни заглавия на български език. Открийте я тук.

Основите на програмирането за начинаещите в това увлекателно начинание се крият в наръчниците ни по програмиране. Сред най-популярните езици в България са Python и JavaScript. А останалата ни селекция вижте в раздел Програмиране тук.

Идеалният подарък за жени срещаме в “52 позитивни утвърждения” – карти, които ще помогнат на всяка тийнейджърка и жена да постигне увереност и да обича себе си така, както заслужава. Открийте картите тук.

Подарък за ученици между 7 и 10 години може да бъде игра, която ще превърне математиката в забавление. Поредицата Умно Домино помага на учението, превръщайки го в игра, а със “Смятане до 100” децата ще тренират едновременно знанията си по събиране, изваждане, умножение и деление с числата до 100. Играта открийте тук.

Не видяхте предложение, което е подходящо за вашите близки? Разгледайте и другите ни заглавия тук.

А за читателите от София напомняме, че между 7 и 12 декември коледните елфи от Асеневци ще бъдат на щанд Б1 от Панаир на книгата в НДК.

Последвайте ни и във Facebook и Instagram.