• 0 Items - 0.00лв.
  • Количката е празна

Запознати ли сте с книгата „Знам какво ще направиш“ на
поведенческия анализатор Робин Дрийк, имащ над 20-годишен опит във ФБР?


Ако отговорът е „не“, ви даваме 5 причини да я изеберете за следващото си четиво:

 1. Ще придобиете умението да мислите като поведенчески анализатор
  Научавайки и прилагайки 6-те признака за правилна поведенческа прогноза, ще можете да създадете профил на човека срещу себе си, който да направи по-предвидими ходовете му. Какви са те? Възползване от общи интереси; дълготрайност; надеждност; действия; език и стабилност. Но повече за тях ще научите от самия Дрийк.
 2. Ще можете да изградите стабилни взаимоотношения с хората около вас
  На базата на израдената вече поведенческата прогноза и разпознатите положителни и отрицателни индикатори, ще можете да взаимодействате с хората около вас, да работите върху стабилизирането на вече изградени взаимоотношения или да създавате нови такива.
 3. Ще се научите да бъдете по-рационални: „Доверявай се, но проверявай“
  Ключов цитат, срещащ се често в книгата, който носи посланието, че доверието е изключително важно за изграждането на стабилни и спокойни взаимоотношения, но също, че хората нерядко биват подвеждани, понякога дори и от най-близките си, най-често водени от своите емоции или грешната си преценка. Това поражда необходимостта да станете рационални, да се научите да проверявате информацията, която околните ви дават за себе си и да не се поддавате изцяло на моментните си чувства.
 4. Ще извлечете полезни съвети, които да приложите върху самите себе си
  В допълнение към умението да разпознавате положителните и отрицателните индикатори в околните и да създавате техен профил, ще можете да извлечете полезни техники и ценни съвети за това как самите вие да се превърнете в надежден и доверен човек за вашите близки, колеги и приятели. Кои са най-големите грешки в поведението, общуването, езика на тялото, които да не допускате и кои са действията, с които ще спечелите доверието на околните.
 5. Ще се потопите в любопитния свят на един ФБР агент
  Освен психологическите техники, които ще придобиете, докато четете книгата, вие ще надникнете и в живота на ФБР агента Робин Дрийк с ежедневните му срещи с ключови информатори (КИ). Книгата обхваща периода след най-кървавия терористичен атентат в историята –­­ 11 септември, 2001 г., и съпътстващите хаос и промяна в мисленето на хората. Дрийк открехва завесата пред читателя като го пренася на срещите си с различни КИ, някои, от които, допринесли за предотвратяването на катастрофи от голям мащаб.