• 0 Items - 0.00лв.
    • Количката е празна

Рос Бриджфорд е коуч по здравословен начин на живот и специалист по алкално и антивъзпалително хранене, който повече от 15 години обучава хората, показвайки им как да са здрави, енергични и как да се чувстват комфортно в тялото си. Неговите програми правят здравословното хранене просто, лесно, вкусно и без излишни усилия. „Алкално пречистване и рестарт“ представя 7-дневна програма, която се бори с нанесените върху организма вреди от нездравословното хранене.

Програмата на Бриджфорд включва и незадължителна подготовка от 7 дни, която ще помогне за по-плавното пречистване на организма. Авторът включва подробни списъци за пазаруване за всеки ден, дневно меню, рецепти и много полезни съвети.

С „Алкално пречистване и рестарт“ ще дадем на тялото си нужните инструменти, с които то да се заздрави и обнови. Само за 1 седмица, изпълнена с истинска и питателна храна можете да свалите излишните килограми, натрупани от вредна храна, да подсилите имунната си система, да успокоите храносмилането си и да постигнете истинско здраве.